j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

Shop in Shop

Forbrugernes forbrugs- og købsadfærd har ændret sig radikalt de seneste år.

Vi, som forbrugerne har flere kanaler og kombinationer af
kanaler til rådighed når fundamentet til beslutningen i købsprocessen dannes – og det, at kunne kortlægge og navigere i  en forbrugers købsadfærd er langt mere kompliceret en tidligere.

Hvis de fysiske butikker ikke bare i fremtiden skal være et “serviceorgan” for internetbutikkerne – så skal der kræses omkring indretning, stemning og service generelt – så købsoplevelsen adskiller sig markant fra nethandlen. Det, at kunne tilbyde en interaktiv dialog med kunden/forbrugeren – og f.eks. kunne tilbyde smagsoplevelser som et indskudt led i købsprocessen – vil være et simpelt redskab til at guide kunden/forbrugeren til et realiseret køb i butikken.

Undersøgelse har vist, at 50% af forbrugers købsadfærd går gennem munden og smagsløgene.

Vi har gennem de sidste 10 år udviklet flere forskellig “Shop in Shop” koncepter, hvor fundamentet er smagen – vores Olie & Balsamico tapperi er vores mest velkendte og mest succesrige koncept – hvor smag, indretning og service er grundstenene i hele købsoplevelsen.

Vi kan tilbyde skræddersyede konceptet der tilpasses hver enkelt butik – hvor der tages hensyn til arealet, den eksisterende indretning og inventar – og vi kan tilbyde flere forskellige “standard” koncepter, store som små – og som kan etableres og implementeres i butikken uden at skulle ændre i den eksisterende indretning.

Kontakt os på 40403065 for en uforpligtende snak omkring, hvilke muligheder der evt. kunne være for netop din butik.

Det har helt klart givet en meromsætning

”Det har helt klart givet en meromsætning, og jeg kan især se det, når mine kunder er inde for at købe en gave, så skal de lige have et sæt med hjem selv. Det er ganske sikkert, at står man med en kunde og fortæller om olien, lytter de andre kunder, og så skal de også lige have en flaske eller to med.”

Maiken

Det er jo kvalitetsprodukter

”Folk er rigtig glade for at prøvesmage forskellige olier, og mange kommer og fylder deres flasker op igen og igen. Det er jo kvalitetsprodukter, og det er nyt for mange at kunne smage på så gode varer, før de køber. Det er også utrolig nemt at have med at gøre. Det kører bare. Og så giver det som regel folk ro til at gå på videre opdagelse i butikken.”

Martin

De gode smagsoplevelser

”Uanset hvad tid på dagen folk kommer, skal der være smagsprøver parat. Det kræver de simpelthen. Folk tager sig tid til at stoppe op og smage på de gode råvarer. Og de gode smagsoplevelser smitter helt naturligt af på helhedsindtrykket og mersalget. Vi er utrolig glade for at have gjort Olie & Eddike tapperiet til en del af den oplevelse, folk får i vores gårdbutik.”

Joan

Vi havde hørt, at det var godt

”Men vi blev alligevel overraskede over, at det var SÅ godt! Selv her ude langt vestpå, hvor vi ligger. Folk har virkelig taget godt imod Olie og Eddike tapperiet og køber ikke kun til sig selv men også til vennerne. Så vi tror helt klart på, at produktet er en succes. Vi startede med at lancere det i foråret, hvor det var relativt koldt og nu er salget gået helt amok, nu hvor folk skal have salater hele sommeren. Så vi overvejer at udvide med et ”olietårn” mere.”

Aksel